Fakturering

Om du önskar så kan WE Redovisning sköta all fakturering åt ditt företag, med den periodicitet du själv önskar. Vi både fakturerar kunden och skickar fakturan, och om det behövs tar vi hand om påminnelser och även inkassoärenden. Vi kontrollerar betalningar och i de fall du föredrar att fakturera själv sammanställer vi kundreskontra med månadsvis avstämningsunderlag. Det enda vi behöver av dig då är faktureringsunderlaget
 

Lönehantering

Om du önskar så beräknar vi lönerna och sköter utbetalningarna till de anställda. Det enda du behöver göra är att tillhandahålla oss löneunderlag, sen ser vi till att dina anställda får lönespecifikationer och banken får utbetalningsunderlag.

Vid årsslut skapar vi kontrolluppgifter som sänds till skatteverket och till de anställda.
 

Överblick av ekonomin på Internet

Om det är det viktigt för dig att få följa med i varje steg på vägen så erbjuder vi som komplement till ekonomirapporten möjlighet för dig att följa redovisningen på nätet. Du erhåller inloggningsuppgifter för att kunna ta dig vidare till en kopia av din redovisning. Där kan du i en översikt se intäkter, kostnader och likvida medel och du kan enkelt jämföra med tidigare månader och år.

Intäkter och kostnader visas även i tabeller där du sedan kan klicka dig fram till konto och verifikation om du vill ha en mer djupgående koll. På det här viset får du enkelt en snabb uppfattning om företagets ekonomi och behåller kontrollen och känslan för den ekonomiska situationen.
 

Namn  
E-post  
Meddelande  

Kontakta oss

Övriga Tjänster